www.cheapthrills.nl
Valuta:
warme winterjas dames,blouse dames,dames jeans sale,elegante jurk,zwarte trui dames
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


We respecteren uw privacy en stellen alles in het werk om uw informatie op verantwoorde wijze te bewaren en te gebruiken. Tenzij hieronder anders vermeld, is dit privacybeleid alleen van toepassing op het gebruik en de openbaarmaking van informatie die wij van u verzamelen op onze website. Door de website te bezoeken, aanvaardt u de praktijken die worden beschreven in dit privacybeleid.

Als u ons uw e-mailadres geeft wanneer u zich registreert of deelneemt aan een wedstrijd, sturen we u alleen e-mails over uw bestelling of promoties. Om uzelf uit onze e-maillijst te verwijderen, stuurt u een e-mail naar

Alle persoonlijke informatie die u ons op onze website verstrekt (zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer), wordt bewaard in privébestanden op onze beveiligde webserver en onze interne systemen. We delen statistische, demografische en andere niet-persoonlijk identificeerbare informatie met externe bedrijven om onze website en database te beheren en optimaliseren. We vragen deze derde partijen om uw gegevens strikt vertrouwelijk te houden. We zullen uw e-mailadres ook niet verkopen, verhuren of delen met anderen zodat zij u ongevraagde e-mail kunnen sturen.

U dient er ook rekening mee te houden dat wij specifieke informatie over u kunnen vrijgeven als dit wettelijk, op verzoek van de overheid of een gerechtelijk bevel vereist is, of op basis van onze oprechte overtuiging dat het noodzakelijk is om aan een dergelijke wet, verzoek of rechterlijk bevel te voldoen of te voldoen. om de gebruikers van onze website of het publiek te beschermen.

De website kan ons privacybeleid bijwerken. Het gebruik van de persoonlijke informatie die wij verzamelen, is onderworpen aan het privacybeleid dat van kracht is op het moment dat u de persoonlijke gegevens verstrekt. Wanneer we een wijziging doorvoeren, zullen we het bijgewerkte beleid op deze site plaatsen en we moedigen u aan om ons beleid regelmatig te controleren. Door onze website te gebruiken na het plaatsen van een wijziging in het privacybeleid, stemt u in met het bijgewerkte beleid.

Terug